Theraclion Echopulse

Echopulse® echotherapy-laite on vallankumouksellinen non-invasiivinen tapa hoitaa kasvaimia kohdistetun ultraäänen avulla. Echopulse® tarjoaa potilaalle innovatiivisen ja vaihtoehtoisen tavan hoitaa hyvänlaatuisia kasvaimia, antaen helpon ja nopean ratkaisun ilman leikkaushoitoa. Laitteella voidaan käsitellä fibroadenoomia sekä kilpirauhaskyhmyjä ilman anestesian riskejä ja leikkaushoidon aiheuttamia arpia.

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

Hoitoteknologia mahdollistaa lääkäreille millimetrintarkan hoidon. HIFU voidaan kohdistaa äärimmäisen tarkasti tiettyyn polttopisteeseen, jolloin hoito ei kohdistu terveeseen kudokseen. 

Echopulse toimii täysin non-invasiivisesti, jolloin leikkaushoitoa ei tarvita. Kosmeettisia haittoja kaulan tai rintojen alueelle ei siten synny.

Non-invasiivisen toimenpiteen ansiosta toipumisaika on lyhyt. Potilaan ei tarvitse jäädä laitokseen toipumaan, eikä yleisanestesiaa tarvita toimenpiteeseen.

Laitetta ohjataan kosketusnäytöltä, jossa näkyy reaaliaikainen ultraäänikuva kohteesta. Käyttöliittymä on intuitiivinen, ja se ohjaa toimenpiteen läpi askel askeleelta. Hoitavapää on helposti asetettavissa haluttuun paikkaan liikuteltavan varren avulla. 

Toimenpide on jaettu neljään selkeään vaiheeseen. Hoito kestää keskimäärin tunnin ja se tehdään paikallispuudutuksessa. Toimenpiteen vaiheet ovat: 

1. Toimenpiteen valmistelu

2. Hoitolaitteen pään asettaminen

3. Hoidon suunnittelu

4. Hoito

Lisää kuvia