Linet Air2Care

Air2Care-aktiivipatja yhdistää mukavuuden ja tehokkaan painehaavojen ehkäisyn ja sopiikin siten käytettäväksi monipuolisesti erilaisissa sairaalaympäristöissä. Air2Care-patjajärjestelmä on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa noudattaen tarkkoja kansainvälisiä laatustandardeja. Patjaa on saatavilla kahtena eri version – Air2Care10 ja Air2Care20. Air2Care10 sisältää vaihtuvan paineen terapiaan (APT) sekä staattisen tilan, kun taas monipuolisempi Air2Care20 tarjoaa käyttäjälle vaihtuvan paineen terapian lisäksi minipainetoiminnon (CLP) sekä maksimitäytön.

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

- Yhdistetty solurakenne estää potilaan painumista solujen väliin ja helpottaa puhdistamista.

- Ilmatäytteiset sivunmuodostajat ja 3 staattista päänalueen solua parantavat potilasmukavuutta sekä tukevuutta

- 7 alinta solua jalan alaosassa ja kantapään alueella ovat 25% pienempiä suojatakseen paremmin tätä erityisen herkkää aluetta.

Höyryä läpäisevä ja kahteen suuntaan venyvä päällinen estää nesteiden pääsyn patjan sisälle, mutta päästää höyryä lävitseen näin ehkäisten kosteuden muodostumista potilaan iholle. Kaksiosainen vetoketju tarjoaa helpon pääsyn patjan sisälle puhdistusta tai huoltoa varten. Patjan päällisen yläosa voidaan irrottaa kokonaan päällisen alaosasta. Vetoketju on kauttaaltaan suojattu suojaläpällä nesteitä ja likaantumista vastaan.

Patjaa on saatavilla kahtena eri version – Air2Care10 ja Air2Care20. Air2Care10 sisältää vaihtuvan paineen terapiaan (APT) sekä staattisen tilan, kun taas Air2Care20 tarjoaa käyttäjälle vaihtuvan paineen terapian lisäksi minipainetoiminnon (CLP) sekä maksimitäytön. Air2Care10 on myös saatavilla passiivipatjan päällä käytettävänä, painehaavoja ehkäisevänä patjanpäällisenä.

Tekniset tiedot

Ulkomitat erillisenä patjana 200cm x 86cm x 17cm
Ulkomitat patjanpäällisenä 200cm x 86cm x 9,3cm
Ohjausyksikön mitat 12cm x 26cm x 21,5cm
Paino 10kg (8,5kg patjanpäällisenä)
Maksimikuorma 210kg (180kg patjapäällisenä)

Lisää kuvia