Tom 2

Tom 2 on täysin sähköisesti säädettävä sairaalasänky lapsille. Tom 2:en design on modernin pirteä ja sänkyä voidaan käyttää tehohoidossa. Tuotteen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sen turvallisuus ja lapsipotilaan mahdollisuus päästä sänkyyn esteettä. Pienten potilaiden turvallisuus on taattu seuraamalla lasten sairaalasänkyjen uusinta EU-turvallisuusstandardia EN 50637:2017.

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

Tom 2 lasten sairaalasängyn liikuttelu on täysin sähköistä. Sängyn korkeutta, selkänojan kulmaa ja TR/ATR-asentoja voidaan hallinnoida ohjauspaneelista. GO-nappi varmistaa turvallisuuden lukitsemalla sängyn ja ehkäisemällä sen, ettei sänky liiku vahingossa.

Lapsi pystyy olemaan jatkuvassa vuorovaikutuksessa ympäristöönsä sängyn läpinäkyvän designin ansiosta. Sängyn värikkäät kuviot heijastavat lasten leikkisää maailmaa. 

Sängyn poikkeuksellisen laaja korkeudensäätöalue (58-83cm) mahdollistaa potilasturvallisuuden ja ergonomiset hoitoasennot. Sängyn säätäminen onnistuu aina parhaaseen mahdolliseen asentoon tutkimuksia ja sängystä poistumista varten.

Irrotettavat sängynpäädyt mahdollistavat täydellisen pääsyn potilaan luokse. Sängynpäädyt lukittuvat helposti paikoilleen ja hallintapaneeli kestää kovaa kulutusta.

Teleskooppi-sivulaidat

Kaksi ergonomista kahvaa tekevät sivulaitojen vapauttamisesta erittäin turvallista.

Zero Gap

Zero Gap -konseptissa selkänoja liikkuu taaksepäin sitä nostettaessa. Näin sängyn pääpäädyn ja selkänoja väliin ei muodostu rakoa johon lapsi voi loukata itsensä.

Sivulaitojen korkeus on säädettävissä tilanteeseen sopivaksi.

Tekniset tiedot

Ulkomitat151 x 83 cm
Suositeltu patjan koko 137 × 70/10 cm
Patja-alustan korkeus (min-max, sähköisesti säädettävä)58 – 83 cm
Max. sivulaitojen korkeus 80 cm
Selkänojan autoregressio12.5 cm
Selkänojan maksimikulma (sähköisesti säädettävä) 41°
Trendelenburg/Anti-Trendelenburg-asento (sähköisesti säädettävä) +15°/-15°
Paino (riippuen varusteista) 120 kg
Patja-alustan osat 2
Turvallinen työkuorma (SWL) 80 kg
Keskuslukittavat pyörät Kyllä