Linet Image 3 XXL

Linet Image 3 XXL on bariatrinen sairaalasänky isommille potilaille. Sänky on erikoisleveä, jolloin isokokoiset potilaat mahtuvat paremmin sänkyyn. Pelkästään sängyn turvallisen työkuorman nostaminen ei riitä potilaan painon noustessa, sillä myös potilaan fyysinen koko kasvaa. Image 3 XXL:n patja-alusta on 100cm leveä, joten isokokoiset potilaat mahtuvat sänkyyn ja sängyssä on hyvin tilaa hoitotoimenpiteille. 

Image 3 XXL:ssä on monipuoliset sähköiset ominaisuudet, jotka helpottavat hoitajien työtä ja tekevät sängystä mukavan potilaalle. Sängyn Ergoframe-rakenne tuo lisätilaa lantion alueelle, kun selkänojaa tai reisitukea nostetaan ja siten se ehkäisee painehaavojen syntymistä. Sängyn viides pyörä ja valinnaiset 150mm tuplapyörät tekevät Image 3 XXL:n kuljettamisesta kevyttä ja helpottavat ohjaamista. Lisäksi sänky on varustettu akulla, joten sängyn asentoa voidaan säätää ilman verkkovirtaa.

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

Sängyn viides pyörä tekee sen kuljettamisesta kevyempää sekä helpompaa. Image 3 B kääntyy pienemmässä kulmassa viidennen pyörän ansiosta ja sänkyä on helpompi ohjata. Viides pyörä myös jakaa painon tasaisemmin, jolloin sänkyä on kevyt työntää myös painavimpien potilaiden ja useiden lisälaitteiden kanssa.

Image 3 XXL on varustettu akulla, jolloin kaikkia sen ominaisuuksia voidaan käyttää ilman verkkovirtaa esimerkiksi kuljetuksen aikana. 

Sängyn yhdellä näppäimellä asetettava erittäin pysty tuoliasento helpottaa potilaan hengitystä sekä tehostaa sydämen toimintaa. 

Sänky mahdollistaa korkeuden säätämisen matalaan asentoon (patja-alustan korkeus lattiasta 28/30cm), mikä vähentää huomattavasti loukkaantumisriskiä putoamistapauksissa – erityisesti yön aikana. 

Nostettaessa sänkyä istuma-asentoon, selkänoja ja reisituki liukuvat taaksepäin luoden 16cm lisätilaa potilaan lantion alueelle. Ergorframe-rakenne vähentää näin painetta sekä kitkavoimia ja siten ehkäisee painehaavojen syntymistä.

Sänkyyn on saatavilla monia eri lisävarusteita kuten nousutelineitä, happipullontelineitä, virtsapussinpidikkeitä, yms.

Tekniset tiedot

Ulkomitat 220 cm x 110 cm
Patja-alustan mitat200 cm x 100 cm
Patjan maksimikorkeus17 cm
Sivulaitojen korkeus39 cm
Patja-alustan korkeudensäätö28-80 / 30-82 cm
Selkänojan maksimikulma 70°
Reisituen maksimikulma34°
Trendelenburg/Anti-Trendelenburg-asento +14°/-14°
Ergoframe 16cm
Alarungon maavara 13 / 15,5 cm
Sängyn pidennys 10 / 22 / 32 cm
Turvallinen työkuorma (SWL) 320 kg

Lisää kuvia