Kustannustehokkaat ratkaisut terveydenhuoltoalalle.


Multicare_front.jpg

Tehohoitosängyt

Tehohoitosänkymme vähentävät potilaan siirtelyn tarvetta merkittävästi monipuolisilla integroiduilla ominaisuuksilla. Lisäksi hoitohenkilökunnan työergonomiaa parannetaan potilaan ja sängyn käsittelyä helpottavilla ominaisuuksilla. Valikoimastamme löytyvä Linet Multicare on Suomen selkeästi myydyin erikoistehohoitosänky.

Tutustu tehohoitosänkyihimme

Ventilators front.png

Tehohoitoventilaattorit

Tehohoitoventilaattorimme ovat erittäin moderneja sekä käyttäjäystävällisiä. Monipuoliset lisäominaisuudet ja työkalut tekevät niistä erinomaisen ratkaisun teho-osastoille. Ventilaattorimme auttavat suojelemaan potilaan keuhkoja, rekrytoimaan suuremman alan keuhkoista sekä vieroittamaan potilaan ventilaattorista.

Tutustu ventilaattoreihimme

Lifeline_front.jpg

Sairaalakärryt

Sairaalakärrymme on suunniteltu helposti liikuteltaviksi ja käteviksi ratkaisuiksi tarvikkeiden säilyttämistä ja kuljettamista varten. Elvytyskärrymme ovat nopea keskitetty ratkaisu hätätilanteita varten. Kärryt ovat helposti muokattavissa jokaisen osaston yksilöllisiin tarpeisiin monipuolisilla lisävarusteilla.

Tutustu sairaalakärryihimme

Image3_front.jpg

Sairaalasängyt

Sairaalasänkymme on suunniteltu potilasta, hoitohenkilökuntaa sekä turvallisuutta ajatellen. Tarjoamme sänkyjä laajalla valikoimalla kaikkien osastojen tarpeisiin perussängyistä aina täysin varusteltuihin tehohoitosänkyihin asti. 

Tutustu sairaalasänkyihimme

Theraclion device front page.jpg

Hoitavat laitteet

Innovatiivisella HIFU-hoitolaitteella voidaan hoitaa hyvänlaatuisia fibroadenoomia sekä kilpirauhaskyhmyjä. Hoitomuoto on noninvasiivinen ja siten täysin arveton. Nopea toimenpide lyhentää toipumisaikaa ja on mukavampi potilaalle.

Tutustu hoitaviin laitteisiimme

Ota yhteyttä

Conimex Oy

myynti@conimex.fi
Puh +358 40 740 0936

Kruunuvuorenkatu 9 C 35
00160 Helsinki


Conimex etsii kustannustehokkaan ratkaisun

Conimex Oy tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia terveydenhuoltoalan tuotteita ja palveluita. Tarjoamme asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka samalla parantavat potilasturvallisuutta ja –tyytyväisyyttä sekä helpottavat hoitotyötä. Myymme tuotteita ja palveluita sairaaloille, laitoksille sekä yksityishenkilöille. Olemme muun muassa Suomen johtava erikoistehohoitosänkyjen toimittaja. Conimex Oy on 100-prosenttisesti suomalaisomisteinen riippumaton toimija. 

front-text.jpg