Linet Virtuoso

Virtuoso-patjan kolmen kennon teknologia matkii kehon luonnollista liikkumista ja estää painehaavoja. Patja mahdollistaa täydellisen ja usein tapahtuvan paineen eliminoinnin. Virtuoso eliminoi painetta vuorokauden ympäri ja nopeuttaa kaikentasoisten painehaavojen paranemista liikkumiskyvystä huolimatta. Järjestelmän ominaisuudet on valittu tarkasti kattavan tutkimuksen perusteella sekä useiden kliinisten tutkimusten tuloksien avulla. Virtuoso-patjassa on kliinisesti testattu kolmen kennon sykli koostuen pyöreistä kennoista, jotka toimivat 7,5 minuutin intervallein. 

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

Virtuoso on varustettu neljällä painesensorilla sekä tarkasti kennojen sisäistä painetta kontrolloivalla mikroprosessorilla. Hallintapaneelilla voi lisätä tai vähentää painetta ja siten parantaa potilaan mukavuutta.

Vaihtuvan paineen terapia (kolmikennoteknologia, nollapaine, 7,5 minuutin sykli) on terapian muoto, jolla jäljitellään kehon luonnollista liikettä ja näin pyritään hoitamaan painehaavoja sekä estämään niiden syntymistä.

Valinnainen vaihtuvapaineinen istuintyyny mahdollistaa ympärivuorokautisen hoidon. Tyyny käyttää samaa järjestelmänhallintayksikköä kuin patja. Hallintayksikkö vaihtaa automaattisesti tyynyasetuksiin, kun tyyny on kiinnitetty.

Vaihtuvan paineen terapia – Nollapaine, 7,5 minuutin sykli, kolmikennoteknologia.

Maksimitäyttötila – Hoitotoimenpiteitä varten.

Minimipaine – Jakaa paineen automaattisesti optimaalisella tavalla potilaan eri kehon osien välillä.

Kuljetustila – Patja pysyy täytettynä 24 tuntia siitä, kun se on irroitettu järjestelmänhallintayksiköstä.

Kaikki tärkeät säädöt ovat hallinnassa, mikä takaa jatkuvan optimaalisen hoidon. Paineet, ajat, virransyötön katkokset, huoltosäädöt sekä elvytysasetukset ovat osana äänihälytystä.

Vara-akku mahdollistaa hoidon jatkamisen potilaan kuljetuksen aikana tai virransyötön katketessa antaen kuusi tuntia aikaa.

Virtuoso tehohoitopatjassa pää- ja kantapääalueiden kennot voidaan tyhjentää erilaisia toimenpiteitä ja/tai paineen lievitystä varten näillä kehon herkillä alueilla.

Tekniset tiedot

Patjan mitat 200 x 86 x 23cm
Tyynyn mitat 45 x 50 x 12,5cm
Järjestelmän hallintayksikkö (SCU) 13,6 x 36 x 29cm
Paino (pumpun kanssa) 13kg
Maksimikuorma 254kg

Lisää kuvia