Linet Image 3

Image 3 on sähköisesti säädettävä sairaalasänky, joka vastaa niin potilaiden kuin hoitajienkin kasvaviin vaatimuksiin. Sängystä on saatavilla kahta ulkonäöltään erilaista mallia - sairaalamalli ja designmalli.

Sängyn tehokas tuoliasento helpottaa potilaan hengitystä ja tehostaa sydämen toimintaa. Image 3 menee erittäin matalaan asentoon (28/30cm) parantaen potilasturvallisuutta ja helpottaen mobilisointia. Sängyn rakenne on tukeva ja se sopii myös suuremmille potilaille 90cm leveän patja-alustan sekä patja-alustan pidennyksen ansiosta. Sänkyyn voidaan asentaa lukittava viides pyörä, jonka ansiosta sängyn kuljettaminen on vaivatonta pidemmilläkin matkoilla.

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

Sänky mahdollistaa korkeuden säätämisen matalaan asentoon (patja-alustan korkeus lattiasta 28/30cm), mikä vähentää huomattavasti loukkaantumisriskiä putoamistapauksissa – erityisesti yön aikana. 

Sängyn erittäin pysty tuoliasento helpottaa potilaan hengitystä sekä tehostaa sydämen toimintaa. 

Image 3 on varustettu akulla, jolloin kaikkia sen ominaisuuksia voidaan käyttää ilman verkkovirtaa esimerkiksi kuljetuksen aikana. 

Koska Image 3 on monipuolisesti muunneltava sairaalasänky, sitä voidaan käyttää joustavasti useilla erityyppisillä osastoilla sekä useissa erilaisissa hoitolaitoksissa. 

Sängyn asentoa muutettaessa lantion alueen tila pitenee kokonaisuudessaan 16cm vähentäen merkittävästi leikkausvoimia ja kitkaa, mikä ehkäisee tehokkaasti painehaavojen syntymistä. 

Sänky on tehty rakenteeltaan erittäin tukevaksi, joten se on turvallinen ja mukava potilaalle. Image 3:n patja-alusta on 90cm leveä ja sänkyä voidaan pidentää jopa 32cm, joten se sopii myös isommille potilaille.

Image 3 -sängystä on saatavilla myös konepestävä sekä XXL-versio. Katso lisää Sairaalasängyt-tuoteosiosta.

Tekniset tiedot

Ulkomitat 220,8cm x 104,0cm
Patja-alustan mitat 200cm x 86/90cm
Patja-alustan pidennys 32cm
Maksimipatjakorkeus SafeFree®-sivulaidoilla 18cm
Maksimipatjakorkeus yksiosaisilla alaslaskettavilla sivulaidoilla 17cm
Patja-alustan korkeudensäätö 28 – 80cm
Selkänojan maksimikulma 70°
Reisituen maksimikulma 34°
Trendelenburg/Anti-Trendelenburg-asennot +15°/-15°
Ergoframe 16cm
Turvallinen työkuorma (SWL) 250kg
Paino (varusteista riippuen) 140kg

Lisää kuvia