Linet Eleganza 1

Linet Eleganza 1 on moderni sähköisesti säädettävä sairaalasänky. Eleganza 1 –sänky on suunniteltu vuodeosastoille sekä pitkäaikaishoitoyksiköille. Sängyn rakenne on yksinkertainen ja sisältää laajan kirjon ominaisuuksia sekä toimintoja erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella toteutettuna. Eleganza 1 tarjoaakin edulliseen hintaan monipuoliset ominaisuudet ja edistykselliset toiminnot poikkeuksellisen laajalle asiakaskunnalle. 

Sängyssä on erittäin pysty tuoliasento, jolla voidaan tehostaa potilaan hengitystä sekä sydämen toimintaa. Patja-alustan Ergoframe-rakenne ehkäisee painehaavojen syntymistä istuma-asennossa luomalla lisätilaa lantion alueelle. Lisäksi sänkyyn voidaan laittaa lukittava viides pyörä, jonka avulla sängyn kuljettaminen on vaivatonta pitkilläkin matkoilla. 

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

Cardiac Chair –asento voidaan asettaa yhtä painiketta käyttäen ja se maksimoi hengityksen tehokkuuden sekä sydämen toimintaa.  

Rakenne on erittäin kestävä ja yksinkertainen. Lisäksi sängyn nostimet on varustettu sähköisellä suojalla ylikuormaa vastaan, joten sänky pysähtyy automaattisesti mikäli se on ylikuormattu. 

Sänky pitenee jopa 15cm. Mukavuuden säilyttämiseksi kaikille potilaille patja-alustan perusleveys on 90cm ja se mahdollistaa 15cm:n pidennyksen. 

Viides pyörä tekee sängyn kuljettamisesta pitkillä käytävillä helpompaa, säilyttää suoran ajolinjan sekä luoden sängyn keskelle käännöspisteen. 

Sängyn asentoa muutettaessa lantion alueen tila pitenee kokonaisuudessaan 16cm vähentäen leikkausvoimia ja kitkaa, mikä ehkäisee tehokkaasti painehaavojen syntymistä. 

Paremman potilasturvallisuuden takaamiseksi hoitaja voi varustaa sängyn laidat erillisillä Protector-suojuksilla, jotka pidentävät sivulaidat koko sängyn mittaisiksi. Erilliset Extender-lisäosat sivulaitoihin taas tuovat laidoille lisää korkeutta ja pienentävät näin putoamisen riskiä. Protector-suojus lukitsee sivulaidan automaattisesti yläasentoon. 

Tekniset tiedot

Ulkomitat (sivulaidat ylhäällä) 218 x 99cm
Patja-alustan pidennys 15cm
Suositeltu patjan koko200 x 90 x 14cm
Patjan maksimikorkeus16cm
Sängyn korkeudensäätö (⌀150mm pyörillä) 39,5-77cm
Selkänojan maksimikulma 70°
Reisituen maksimikulma34°
Trendelenburg/Anti-Trendelenburg-asennot +15°/-15°
Ergoframe 10 + 6cm
Kaksiosaisten muovisten sivulaitojen korkeus 38cm
Yksiosaisten alaslaskettavien sivulaitojen korkeus 39cm
Vapaa korkeus sängyn alla max 18cm
Paino (perusvarustus) 135kg
Turvallinen työkuorma (SWL) 185-250kg

Lisää kuvia