Metro Lifeline

Lifeline-elvytyskärry on optimaalinen keskitetty ratkaisu sairaalaympäristössä tapahtuvia hätätilanteita varten. Lisäksi kärryn nykyaikainen, uniikki muotoilu istuu hyvin sairaalaympäristöön ja tekee kärrystä helposti tunnistettavan. Helppo tunnistettavuus säästääkin tärkeitä sekunteja hätätilanteen sattuessa. 

Kärryä on kevyt liikuttaa ja lukittavan viidennen pyörän avulla sitä on helppo hallita kuljetuksen aikana. Lifeline voidaan muokata vastaamaan jokaisen osaston tarvetta monipuolisilla lisävarusteilla sekä eri kokovaihtoehdoilla. Lisäksi kärryn antibakteerinen materiaali Microban ehkäisee infektioiden leviämistä tehokkaasti. 

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

Ergonominen kädensija ja lukittava viides pyörä takaavat maksimaalisen hallinnan ja ohjattavuuden hätätilanteen aikana. Kärryä on myös kevyt liikuttaa.

Lisävarusteita vaihtamalla ja kokoa muokkaamalla kärry voidaan muokata vastaamaan eri osastojen tarpeita. 

Kärryn materiaali Microban on antibakteerinen, joten se ehkäisee infektioiden leviämistä tehokkaasti.

Ensiapulääkkeiden ja muiden kriittisten tarvikkeiden säilytystilat on suunniteltu siten, että useat hätätilanneryhmän jäsenet pääsevät niihin samanaikaisesti käsiksi.

Mahdollisuus sinetöidä kärryn säilytystiloja takaa sen, että hätätilanneryhmä voi luottaa löytävänsä kaikki tarvittavat välineet hätätilanteen sattuessa.

Muun muassa kokopitkät itsestään sulkeutuvat laatikot, erilaiset laatikoiden jakajat sekä lisävarustetelineet mahdollistavat kärryn tehokkaan käytön.

Lisää kuvia

Samankaltaisia tuotteita