Linet Precioso

Precioso-patja osallistuu ympärivuorokautiseen haavojen hoidon hallintaan. Järjestelmän voi asentaa päällyksenä tai sillä voidaan korvata alkuperäinen patja, ja sitä voidaan käyttää erityisen tyynyn kanssa. Precioso auttaa merkittävästi kaikentasoisten painehaavojen estämisessä ja hoidossa. Patjaa voidaan käyttää sairaaloiden yleisosastoilla sekä vanhainkodeissa.

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

Precioso on varustettu neljällä painesensorilla sekä tarkasti kennojen sisäistä painetta kontrolloivalla mikroprosessorilla. Hallintapaneelilla voi lisätä tai vähentää painetta ja siten parantaa potilaan mukavuutta.

Vaihtuvan paineen terapia (kolmikennoteknologia, nollapaine, 7,5 minuutin sykli) on terapian muoto, jolla jäljitellään kehon luonnollista liikettä ja näin pyritään hoitamaan painehaavoja sekä estämään niiden syntymistä.

Valinnainen vaihtuvapaineinen istuintyyny mahdollistaa ympärivuorokautisen hoidon. Tyyny käyttää samaa järjestelmänhallintayksikköä kuin patja. Hallintayksikkö vaihtaa automaattisesti tyynyasetuksiin, kun tyyny on kiinnitetty.

Vaihtuvan paineen terapia – Nollapaine, 7,5 minuutin sykli, kolmikennoteknologia.

Maksimitäyttötila – Hoitotoimenpiteitä varten.

Minimipaine – Jakaa paineen automaattisesti optimaalisella tavalla potilaan eri kehon osien välillä.

Kuljetustila – Patja pysyy täytettynä 24 tuntia siitä, kun se on irroitettu järjestelmänhallintayksiköstä.

Kaikki tärkeät säädöt ovat hallinnassa, mikä takaa jatkuvan optimaalisen hoidon. Paineet, ajat, virransyötön katkokset, huoltosäädöt sekä elvytysasetukset ovat osana äänihälytystä.

Tekniset tiedot

Mitat (korvaava patja) 200 x 86 x 17cm
Mitat (päällyksenä) 200 x 86 x 13cm
Tyynyn mitat 45 x 50 x 12,5cm
Järjestelmänhallintayksikkö (SCU) 13,6 x 36 x 29cm
Paino pumpun kanssa (korvaava patja) 11,3kg
Paino pumpun kanssa (päällyksenä) 9kg
Maksimikuorma 160kg
Maksimikuorma (ylimääräisen päällyksen kanssa) 210kg

Lisää kuvia