Linet Symbioso 200

Symbioso 200 on integroitu aktiivipatjajärjestelmä ja se on suunniteltu Multicare-sairaalasängylle. Patjassa on kaksi terapiavaihtoehtoa: MicroClimate Management (MCM) ja Constant Low Pressure (CLP). Järjestelmä on erinomainen ratkaisu tehohoitoyksiköihin, koska se voidaan integroida yhden maailman kehittyneimmän sairaalasängyn kanssa. Patja toimii avoimen arkkitehtuurin periaatteella, joten se voidaan irrottaa sängystä samalla säilyttäen kaikki sängyn toiminnot. 

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

Viisi erilaista hoitotason asetusta potilaan painon mukaan mahdollistaa hoitohenkilökunnan käyttää omaa arviointikykyään asetusten säätämisessä omalle potilaalleen. Fowler-tehostus lisää painetta automaattisesti istuinosassa, kun selkänoja on yli 30° kulmassa.

MicroClimate Management (MCM) vähentää kosteudesta johtuvien ihovaurioiden riskiä ja antaa kehon luonnollisen lämmönsäätelyprosessin toimia. Tämä auttaa hoitamaan ihon yleiskuntoa ja terveyttä. Nukkumisasetus vähentää ilman puhallusnopeutta yön aikana tai potilaan nukkuessa mukavuuden takaamiseksi. 

Symbioso 200 mahdollistaa yhdellä painikkeella samanaikaisen patjan kennojen tyhjentämisen ja selkänojan laskemisen nopeaan elvytysvalmisteluun. Manuaalista elvytysvalmistelua käytetään nopeaan patjan tyhjentämiseen kuljetuksen aikana. Hälytysjärjestelmä tunnistaa kaikki viat ja antaa äänellisen sekä visuallisen hälytyksen. 

Patjassa on maksimitäyttöasetus, joka luo ylimääräistä vakautta herkkien hoitotoimenpiteiden, mobilisoinnin ja kuljetuksen aikana.

Kantapäiden alueen kennojen omalla säädöllä tehtävä integroitu pidennys auttaa vähentämään painetta tällä herkällä alueella. 

Tekniset tiedot

Mitat 213 x 86 x 20cm
Paino (pumpun kanssa) 13kg
Paino (ilman pumppua) 9,5kg
Maksimikuorma 250kg

Lisää kuvia