Linet Image 3 W - konepestävä sairaalasänky

Image 3 W –konepestävä sairaalasänky on suunniteltu pestäväksi automaattisissa sänkypesukoneissa. Sänky on testattu muun muassa Mielen, Dirschlin, MMM:n, Kleindienstin ja Belimedin laitoksissa.

Pestävyyden lisäksi Image 3 W sisältää Image 3 – perusmallista tutut monipuoliset hoitotyötä helpottavat ominaisuudet. Sängyn tehokas tuoliasento helpottaa potilaan hengitystä ja tehostaa sydämen toimintaa ja poikkeuksellisen matala alin asento (28/30cm) parantaa potilasturvallisuutta sekä helpottaa mobilisointia. Sänkyyn on saatavilla valinnaisena lisävarusteena viides pyörä, jonka ansiosta sängyn kuljettaminen on vaivatonta pidemmilläkin matkoilla. Helpon kuljetettavuuden merkitys korostuu erityisesti konepestävien sänkyjen kohdalla, sillä sänkypesukoneen myötä sänkyjen logistiikka sairaalan sisällä lisääntyy. Lisäksi sängyn akku mahdollistaa asentojen säätämisen ilman verkkovirtaa kuljetuksen aikana. 

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

- Korroosionkestävät materiaalit, elektroniikka suojattu käytettäväksi IPX6 pesutunneleissa

- Edistyksellinen runkorakenne, jossa valutusreiät sijoitettu ideaalisti

- Patja-alustan osien irrotus mahdollista parhaan kuivaustuloksen saavuttamiseksi

- Sopiva koneelliseen pesuun AK-BWA:n mukaan

- Sileät ja laajat alueet varmistavat nopean valutuksen ilman veden kerääntymistä

- Valmiiksi ohjelmoitu asento pesua varten voidaan asettaa yhtä näppäintä painamalla

Sänky mahdollistaa korkeuden säätämisen matalaan asentoon (patja-alustan korkeus lattiasta 28/30cm), mikä vähentää huomattavasti loukkaantumisriskiä putoamistapauksissa – erityisesti yön aikana. 

Sängyn erittäin pysty tuoliasento helpottaa potilaan hengitystä sekä tehostaa sydämen toimintaa.

Image 3 W on varustettu akulla, jolloin kaikkia sen ominaisuuksia voidaan käyttää ilman verkkovirtaa esimerkiksi kuljetuksen aikana. 

Koska Image 3 W on monipuolisesti muunneltava sairaalasänky, sitä voidaan käyttää joustavasti useilla erityyppisillä osastoilla sekä useissa erilaisissa hoitolaitoksissa. 

Sängyn asentoa muutettaessa lantion alueen tila pitenee kokonaisuudessaan 16cm vähentäen merkittävästi leikkausvoimia ja kitkaa, mikä ehkäisee tehokkaasti painehaavojen syntymistä. 

Sänky on tehty rakenteeltaan erittäin tukevaksi, joten se on turvallinen ja mukava potilaalle. Image 3 W:n patja-alusta on 90cm leveä ja sänkyä voidaan pidentää jopa 32cm, joten se sopii myös isommille potilaille.

Tekniset tiedot

Ulkomitat220,8cm x 104cm
Patja-alustan mitat200cm x 86/90cm
Patja-alustan pidennys32cm
Maksimipatjakorkeus SafeFree® -sivulaidoilla18 cm
Maksimipatjakorkeus yksiosaisilla alaslaskettavilla sivulaidoilla 17 cm
Patja-alustan korkeudensäätö28 – 80 cm
Selkänojan maksimikulma70°
Reisituen maksimikulma34°
Trendelenburg/Anti-Trendelenburg-asento +15°/-15°
Ergoframe 16cm
Turvallinen työkuorma (SWL) 250kg
Paino (varusteista riippuen) 140kg

Lisää kuvia