H&L Elisa 600

Heinen & Löwenstein tuo Elisa-tuoteperheellään ventilaation tulevaisuuden käsiesi ulottuville. Uusi Elisa 600 -tehohoitoventilaattori tekee ventilaattorin käytöstä yksinkertaista, selkeää sekä helposti mitattavaa. Elisa 600:n helppokäyttöisyys ja yksinkertaisuus lisäävät turvallisuutta, vähentävät koulutuksen tarvetta sekä mahdollistavat monipuolisesti eri ventilaatiostrategioiden käytön. Lisäksi laitteen intuitiivinen ja moderni käyttöliittymä vähentää virheitä ja antaa henkilökunnalle aikaa keskittyä muuhun hoitotyöhön.

Elisa 600 –tehohoitoventilaattori sisältää aina täyden valikoiman eri ventilaatiomuotoja, joten käyttäjän ei tarvitse erikseen maksaa halutessaan lisää ventilaatiomuotoja käyttöönsä. 

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

Elisa 600:n käyttöliittymä on tehty erittäin helppokäyttöiseksi. Käyttöliittymä on sekä selkeä että johdonmukainen ja se tekee ventilaattorin käyttämisestä sujuvaa.

Elisa 600:taan on saatavilla valinnaisena monipuolisesti erilaisia ventilaatiota tukevia lisävarusteita ja -ominaisuuksia kuten muun muassa:

  • PEEP Finder
  • Weaninganalyzer
  • EtCO2-mittaus
  • Nebulisaattori
  • Esofageaalipaineen mittaus
  • Cuffscout

ALPV (Adaptive Lung Protection Ventilation) on ventilaatiomuoto, joka ottaa huomioon tarvittavan hiilidioksidin poiston sekä keuhkojen suojaamista varten kehitetyt turvallisuussäännöt. ALPV:tä voidaan käyttää koko ventilointiajan vaihtamatta ventilaatiomuotoa tai säätämättä ventiloinnin parametrejä.

Lisää kuvia

Samankaltaisia tuotteita